Minősített Befektetési Tanácsadó

A Minősített Befektetési Tanácsadó képzést 2009 őszén indította el a Nemzetközi Bankárképző Központ. A képzés célja banki és egyéb befektetési termékek értékesítését végző szakemberek képzése, illetőleg továbbképzése. A program alapvetően a befektetési termékek és azok gazdasági, szabályozói és adójogi környezetének alaposabb megismerését teszi lehetővé, mely tudás az értékesítésben részt vevő piaci szereplők számára oly kritikus ügyfél-elégedettség növelésének legfontosabb alapja. 

Részletesen>>


Európai Pénzügyi Tanácsadó

Az Európai Pénzügyi Tanácsadó képzés célja olyan szakemberek képzése és továbbképzése, akik elsősorban a kiemelt lakossági ügyfelek kiszolgálásával, és a részükre nyújtott pénzügyi tanácsadással foglalkoznak. A képzési program során a résztvevők megismerik a portfoliókezelési technikákat, a vagyonkezelés, nyugdíjtervezés és ingatlanvagyon kezelés alapjait, valamint a pénzügyi tanácsadás és tervezés eszközeit, és ezáltal megtanulják, hogyan találhatnak megfelelő, és testreszabott megoldást az ügyfelek összetett pénzügyi helyzeteire vonatkozóan.

Részletesen>>


ESG Tanácsadó

Mindannyiunk jövője attól függ, hogy mennyiben tudjuk biztosítani a környezetünket védő fenntartható növekedést. Mivel a gazdaság egyik motorja a finanszírozás, a fenntarthatósági követelmény fokozottan igaz a pénzügyi szektor és a befektetések között. Az ESG Tanácsadó képzés Magyarország legjobb szakértői ismerete a fenntartható pénzügyi befektetési jellemzők, szabályozás és gyakorlat.

Részletesen>>